Lackering av köksluckor i Värmdö

Välkommen till JC Renovering AB!

Behöver du hjälp med lackering av köksluckor idag?

Varmt välkommen till JC Renovering AB, din specialist på måleri, lackering av köksluckor och renoveringar. Vårt mål är att leverera högkvalitativa renoveringar inom utsatta tidsramar och till högsta kvalitet i Stockholm med omnejd.

Professionella renoveringar utifrån dina önskemål

Önskar du fräscha upp ditt hem? Kanske äger du fastigheter och står inför att förnya delar av ditt fastighetsbestånd? Vi har stor erfarenhet av köksrenoveringar med du kan vända dig till oss med alla typer av renoveringsuppdrag. Vi levererar ett färdigt resultat av högsta kvalitet i tid och enligt dina önskemål.

Du hittar oss i Haninge

Du hittar vår besöksadress och butik på Rörvägen 62 i Haninge men om ditt ärende gäller en kommande renovering når du oss enklast via mejl eller telefon. Vi är en mångsidig aktör inom renoveringsbranschen som tar oss an stora som små uppdrag. Hör av dig till oss för en kostnadsfri konsultation.

Genom att använda detta formulär accepterar du att JC Renovering AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Lackering av köksluckor i Värmdö

Få ditt hem att kännas som nytt!

Tjänster vi erbjuder

Vi erbjuder en bred uppsättning av tjänster inom renovering både för företagskunder och privat räkning. Bland våra tjänster hittar du exempelvis följande:

Lackering av köksluckor

Det är inte alltid ett kök behöver bytas ut helt för att kännas som nytt. Ibland räcker det med en nylackering.

Målare

Vi utlovar ett resultat som du kommer bli mycket nöjd med vid målning inomhus. Vi kan också erbjuda fönstermålning för att få utsidan av din lokal eller ditt hus att kännas ny och inbjudande igen.

Sprutlackering

Vi är experter på sprutlackering som inte lämnar några fogar.

Vår specialitet är att få ditt hem att kännas som nytt. Vi kan förnya och lackera dina köksluckor, lackera möbler och dörrar. Förutom ovanstående har vi också stora kunskaper när det handlar om golvläggning och golvslipning.

Våra tjänster

Lackering av köksluckor - JC Renovering AB

Lackering av köksluckor

Målare - JC Renovering AB

Målare

Sprutlackering - JC Renovering AB

Sprutlackering

Drömmer du om att renovera badrummet redan idag!

Kvalitet och miljötänk går hand i hand

Vi skapar trivsamma miljöer!

Att skapa trivsamma inomhusmiljöer är våran specialitet, men vi tänker också mycket på vår gemensamma miljö. Därför är vi måna om att alltid ta hänsyn till miljön i allt vi gör. Det gäller vid inköp av material såväl som vad vi tankar våra bilar med. Liksom vi vill ha ett rent samvete när det gäller vår gemensamma framtid vill vi också att våra kunder ska kunna ha det. Därför brukar vi miljöcertifierade varor i så hög utsträckning vi kan, och miljöaspekten är alltid bland de första kriterierna vi tittar på när vi inventerar och gör inköp.

Ingen fråga är för liten

Ingen fråga är för liten för. Om du har frågor om renoveringar, måleri och lackeringar ska du inte tveka att höra av dig. Vi är intresserade av alla typer av projekt och garanterar ett arbete som blir väl utfört inom tidsramar som passar dina önskemål. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på JC Renovering aB.